Fysieke showroom
De scherpste prijzen
Dealer in a-merken

Mozaiek

De Tegeltent heeft in zijn assortiment een groot aanbod aan mozaïek tegels. De meeste van deze mozaïektegels zijn te gebruiken als vloer én wandtegel. Dit maakt het een mooie oplossing voor ruimtes waar je variatie zoekt. Toch worden de pakketten van De Tegeltent meestal tegen de wand gebruikt. Een mooie mozaïek wandtegel kan een groot verschil maken in de uitstraling van de ruimte.

 

Mozaïek matjes

De mozaïek tegels zijn makkelijk aan te brengen, ze zitten namelijk op matjes. Dit zorgt er voor dat je niet elk (klein) stukje hoeft vast te houden en op zijn plaats hoeft te zetten. Hierdoor neemt het maar een beetje meer tijd in beslag dan het plaatsen van gewone wandtegels of vloertegels. De mozaïek tegelmatjes zijn makkelijk hanteerbaar. Je ziet ze vaak terug als mozaïek op een badkamer of toilet. 

Mozaïek wandtegels

Zoals bekend zijn de mozaïektegels multifunctioneel inzetbaar. Naast een vloertoepassing zijn ze juist uitermate geschikt als mozaïek wandtegel. Onze keramische mozaïek tegels zijn een veelvoudig ingezet materiaal in keukens en badkamers. Prachtig in de keuken om een rustieke uitstraling te creëren. Of juist op de badkamer om de ruimte een beetje te breken.

Mozaïek tegels goedkoop

Zoek je een perfecte mozaïektegel, maar wil je er niet de hoofdprijs voor betalen? Dan zit je bij De Tegeltent gebakken! In onze webshop vind je een mooi aanbod in mozaïek tegels welke je makkelijk kunt bestellen. Zo steken wij veel tijd in het vinden van hoogwaardige materialen voor een scherpe prijs. Hierdoor kunnen wij de mozaïek tegel prijs laag houden. Zo is bijna ieder budget toereikend voor onze mozaïektegels.

Mozaïek tegels online bestellen bij De Tegeltent

Het bestellen van de mozaïek tegels en mozaïek matten had niet veel makkelijker gekund. Als u weet wat u zoekt, gaat u naar het product en geeft het aantal vierkante meters in. Hierdoor verschijnt er een prijs en een overzicht hoeveel pakketten u van ons gaat ontvangen. Wanneer u betaald heeft, worden de tegels volgens de leveringsvoorwaarden verzonden. Deze worden dan bij u thuis afgeleverd. Ook als u een kleinere hoeveelheid bestelt is dat geen probleem. Vaak zien wij dat er een strook wordt aangebracht ter onderbreking van een effen wandtegel. Hierdoor heeft u vanzelfsprekend minder nodig. Wilt u een vraag stellen? Neem dan eens contact met ons op. Zo kunnen wij u verder helpen met uw zoektocht naar de geschikte mozaïektegel.

 

Advies nodig?

Neem snel contact op voor advies op maat!