Fysieke showroom
De scherpste prijzen
Dealer in a-merken

Riverstone mozaiek

Riverstone mozaïek is een veelzijdig en eenvoudig te plaatsen product. Het wordt aangeleverd op matjes, die je gemakkelijk aanbrengt. Het grote voordeel van mozaïek is dat het ook bochten, hoeken en overgangen makkelijk kan bedekken. Dit allemaal zonder het knippen of snijden van tegels. Daarom leent riverstone mozaïek zich geweldig voor badkamers, sauna’s, keukens en oude gebouwen.

Riverstone mozaïek in de badkamer

Keramische mozaïek zie je vaker in badkamers dan je waarschijnlijk onthoudt. Vaak wordt het gebruikt in bijvoorbeeld een inloopdouche. Dit maakt een andere ruimte van de douche, waardoor je een speels effect creëert met keramisch mozaïek. Ook kun je het gebruiken als een middel om de wand te breken. Laat tussen de tegels een strook open om mozaïek te plakken.

Achterwand mozaïek in de keuken

De achterwand van een keuken is constant onderhevig aan vet spetters. Wanneer je kiest voor een keramische mozaïektegel zorgt dit er voor dat het makkelijk schoon te houden is. Als je een natuursteentegel hebt, heb je meestal een ruwer oppervlak. Dit zorgt er voor dat je de wand moeilijker schoon houdt, en dus langer bezig bent met schoonmaken. Houdt de keuken leuk, en kies keramiek.

Mozaïek tegels

Dankzij de keramische mozaïek tegels maak je van iedere ruimte om in een strakke of juist speelse ruimte. Wij bieden onze keramiek mozaïek tegels aan in verschillende kleuren en varianten. Of je nu zoekt naar pastel tinten of juist een gemengde kleur, je vindt het hier bij De Tegeltent.

Riverstone mozaïek tegels kopen bij De Tegeltent

Heb je al besloten welk keramisch mozaïek je wilt gaan gebruiken? Wacht dan niet langer en bestel het makkelijk in onze webshop. Het enige wat je nog moet weten is het aantal vierkante meters dat je nodig denkt te hebben en de rest regelen wij voor je. Houdt nog wel rekening met de aankoop van lijm en voegmiddel. Wanneer je de bestelling af hebt gerond, word het materiaal gewoon bij jou op locatie geleverd. Heb je nog specifieke vragen of wensen? Neem dan eens contact op met onze klantenservice. Dan kijken we samen met jou hoe we jou het beste kunnen helpen.

Advies nodig?

Neem snel contact op voor advies op maat!