Fysieke showroom
De scherpste prijzen
Dealer in a-merken

Terrastegels

De Tegeltent levert terrastegels in veel verschillende soorten en maten. Ons assortiment bestaat uit keramische terrastegels van 2cm dik. Dit maakt ze goed bestand tegen vorst en andere weersomstandigheden. Hierdoor kan je extra lang van ons product genieten. Keramische terrastegels zijn luxe tegels gemaakt van keramiek, bestaande uit verschillende lagen gebakken klei. De tegel is heel erg duurzaam, is tot op grote hoogte krasvast, wordt niet extreem glad en is niet gevoelig voor groene aanslag. Een van de grootste voordelen van keramische terrastegels is de geslotenheid van het product. Wanneer een keramisch terras op de juiste manier wordt gevoegd, is het bijna een volledig gesloten product. Om die reden trekt er geen vocht of vuil in de tegels, wat bij natuursteen wel het geval is. De tegels zijn daarom ideaal om bijvoorbeeld een BBQ op te zetten, omdat er geen vet intrekt. Omdat keramische terrastegels een hele lange levensduur hebben en het productieproces relatief milieuvriendelijk is zijn het hele duurzame tegels. Ook is keramiek volledig recyclebaar.  

Keramische tegels online bestellen

Bij De Tegeltent is het mogelijk om keramische tegels online te bestellen. Dit maakt het ideaal om vanuit huis terrastegels uit te zoeken. Kijk daarom rond op onze webshop en ga op zoek naar de perfecte terrastegel voor bij jou in de tuin. Heb je een tuintegel gevonden die je wil bestellen? Dat kan eenvoudig bij De Tegeltent. Bestel je artikelen en haal ze bij ons af, of laat ze eenvoudig thuisbezorgen. Wilt u de tegels thuis laten bezorgen, dan komen hier € 74,50 verzendkosten bij.

Hoe keramische tegels leggen?

Keramische tegels zijn buiten eenvoudig te verwerken in een gestabiliseerd zandbed. Het is ook mogelijk om keramische tegels in beton te leggen. Deze tegels worden hierna gevoegd, hierdoor krijg je een gesloten product wat goed bestand is tegen vuil, vocht en vlekken.

Welke tegels in de tuin?

Welke terrastegels kiezen? Dat is een vraag die velen hebben. Om tot de juiste keuze te komen is het belangrijk om de voor- en nadelen van de verschillende buitentegels te weten. Hierom hebben wij de voordelen van keramische terrastegels voor je op een rij gezet.

Voordelen terrastegels

Waarom keramische terrastegels? Keramische terrastegels hebben veel voordelen. We kunnen door ons ruime assortiment de juiste tegel aanbieden voor uw tuin. Keramische terrastegels zijn tuintegels die weinig onderhoud nodig hebben. In tegenstelling tot een betontegel of natuurstenentegel heeft een keramische tegel weinig onderhoud nodig. Deze tegels zijn weerbestendig, onderhoudsvriendelijk, uitbloei remmend en algen- en moswerend.

Terrastegels met houtlook

Bij de tegeltent hebben we een ruim assortiment houtlook terrastegels. De bijzondere combinatie van keramische tegels met een houtlook is zeer uniek. Dankzij de houtlook krijgt uw terras en tuin een warme uitstraling. Verkleuring komt, in tegenstelling tot echt hout, niet voor en keramische tegels gaan ook langer mee en zijn krasvast. Door de hoge dichtheid van het product zijn ook houtlook terrastegels bestendig tegen vocht, vuil en vlekken.

Waar terrastegels kopen?

Ben je op zoek naar terrastegels om een groot of klein terras te leggen? Of wil je een looppad met tegels aanleggen in je tuin? Dat kan bij De Tegeltent! Tuintegels zijn tegels die jouw terras en tuin elk seizoen laten stralen. Met ons ruime assortiment kan je alle kanten op, je kan je tuin precies inrichten zoals je dat zelf wil. Laat je vooral inspireren door de vele sfeerfoto’s! Ben je benieuwd? Kijk dan hier naar ons ruime assortiment!

Op zoek naar tegels die lang kleur behouden en lang meegaan?

Welke terrastegels verkleuren niet? Betontegels en natuurstenen tegels kunnen verkleuren, bij keramische tegels is dit niet het geval. Kies uit ons assortiment de keramische terrastegel die perfect bij jou past. Onze terrastegels zijn beschikbaar in veel kleuren en maten. Heb je nog vragen over ons assortiment, of heb je advies nodig? Neem dan contact met ons op!

Advies nodig?

Neem snel contact op voor advies op maat!