Fysieke showroom
De scherpste prijzen
Dealer in a-merken

Terrastegels

Met een fijne plek om te barbequen, borrelen, eten of spelen is een tuin pas écht een tuin.
Wanneer je een deel van je tuin betegelt met keramische terrastegels realiseer je een plek om samen te komen met vrienden en familie. De Tegeltent biedt heel veel verschillende soorten en maten keramische terrastegels. Keramische terrastegels zijn luxe tegels gemaakt van keramiek, dus gemaakt van verschillende lagen klei, gebakken op hoge temperaturen. Dit samen zorgt voor een groot aantal voordelen, namelijk: - zo goed als krasvast - zeer duurzaam - recyclebaar - de lange levensduur - de tegels worden niet glad - zijn niet gevoelig voor groene aanslag En de tegels zijn een vrijwel gesloten product. Dat betekent dat de terrastegel bij een goede voeg geen vocht of vuil doorlaat. Dit is bij natuursteen wel het geval. Met een keramische terrastegel kies je dus voor een mooie en veilige tuin. Een tuin waarin gespeeld, gevierd en gebarbequed kan worden!

Keramische tegels online bestellen

Bij De Tegeltent maken we het online bestellen van keramische tegels heel envoudig. Je kiest de terrastegels makkelijk uit vanaf je bank. Kijk rond door onze webshop en ga op zoek naar de perfecte terrastegel voor jouw tuin. Heb je jouw favoriet gevonden? Dan bereken je de prijs eenvoudig door de afmeting van je project in te voeren. Houdt hierbij rekening met eventuele breuken of snijafval en bestel dus altijd iets meer. Nadat je online eenvoudig kiest en betaalt, gaan wij aan het werk. De tegels worden thuis bezorgd. Wil je ze liever afhalen? Dat kan ook, dan ben je van harte welkom in onze showroom. Bij bezorging van de tegels, komt er €74,50 aan verzendkosten bij.

Hoe leg ik keramische tegels?

Het leggen van keramische terrastegels is heel eenvoudig: je verwerkt de tegels in een gestabiliseerd zandbed. Leg je de terrastegels liever in beton? Ook dat kan met keramische tegels. Na het leggen worden de terrastegels gevoegd. Het is belangrijk om dit goed te doen, want zo maak je optimaal gebruik van de voordelen. Door goed te voegen krijg je een gesloten product dat goed tegen vuil, vocht en vlekken kan. Wil je tips of adviezen over het leggen van keramische terrastegels? Neem dan gerust contact met ons op!

Voordelen terrastegels

Welke terrastegels kiezen? Dat is een vraag die velen hebben. Om tot de juiste keuze te komen is het belangrijk om de voor- en nadelen van de verschillende buitentegels te weten. Hierom hebben wij de voordelen van keramische terrastegels voor je op een rij gezet. Keramische terrastegels hebben veel voordelen ten opzichte van natuursteen terrastegels.

Keramische tegels hebben weinig onderhoud nodig, worden niet glad én niet groen, zijn zo goed als krasvast en gesloten waardoor vocht en vuil niet doordringt. Door deze voordelen zijn keramischte terrastegels de perfecte basis voor een mooie en gezellige tuin waarin je kan spelen, vieren en dineren met vrienden en familie.

Waar kan ik terrastegels kopen?

Of je nu op zoek bent naar tegels voor een groot oppervlak, klein oppervlak of alleen een looppad wil aanleggen in je tuin, het assortiment van De Tegeltent maakt het mogelijk. Onze keramische terrastegels laten jouw terras of tuin ieder seizoen stralen. Tegels bestellen in onze webshop is heel eenvoudig. We hebben een groot assortiment aan keramische tegels waardoor er voor iedere stjil een passende oplossing is. Je zoekt jouw favoriet uit, berekend eenvoudig de prijs en laat ze dan door ons thuis bezorgen. Online tegels bestellen was nog nooit zo makkelijk. Ben je benieuwd geworden? Neem dan een kijkje in de webshop. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Op zoek naar tegels die lang kleur behouden en lang meegaan?

Een groot voordeel van keramische terrastegels is dat ze kleurvast zijn. Waar betontegels en natuurstenen kunnen verkleuren, is dat bij keramische tegels niet het geval. Door het duurzame productieproces hebben keramische terrastegels veel voordelen zoals het behouden van kleur. Onze terrastegels zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren en maten. Zo zit er voor veel verschillende stijlen zeker iets moois bij. Heb je vragen over ons assortiment? Of wil je graag advies van een van onze medewerkers? Bel of mail gerust!

Advies nodig?

Neem snel contact op voor advies op maat!