Fysieke showroom
De scherpste prijzen
Dealer in a-merken

Metro trommelstenen

Metro trommelstenen zijn getrommeld en krijgen hierdoor een prachtig verouderd karakter. Het is een populaire vorm van bestrating. Door de diverse kleuren en formaten kunt u eindeloos combineren De getrommelde stenen zijn zo afgewerkt dat zij een vintage look hebben en zijn daardoor tegenwoordig erg gewild. Zoals de naam al aangeeft zijn de stenen getrommeld. Door het trommelen van de stenen worden de stenen als het ware beschadigd en hierdoor krijgen de stenen dan ook hun authentieke uitstraling.
Deze betonstenen zijn zeer geschikt voor het leggen van paden en opritten. Ook grote oppervlakken als pleinen zijn geen probleem voor deze robuuste steen. Met Metro stenen creëer je snel en gemakkelijk een goede bestrating in uw tuin. Het aanbod van de getrommelde sierbestrating bij de Tegeltent is zeer uitgebreid. In ons assortiment vindt je vele soorten kleuren en maten.
De trommelstenen zijn mooi en duurzaam; zelfs jaren na aankoop zien de stenen er uit als nieuw. Weersinvloeden zoals zonlicht, vocht en wind zorgen er ook nog eens voor dat de vintage uitstraling alleen maar mooier wordt. Getrommelde bestrating komt het best tot zijn recht in de klassieke en romantische tuin. Deze bestrating laat zich echter ook makkelijk combineren met andere (modernere) soorten van sierbestrating en levert zo een fraai resultaat op.
Heeft u hulp nodig bij uw keuze neem dan gerust contact op met ons tegelteam vol experts.

Trommelstenen online bestellen

Bij De Tegeltent is het mogelijk om trommelstenen online te bestellen. Dit maakt het ideaal om vanuit huis trommelstenen uit te zoeken. Kijk daarom rond op onze webshop en ga op zoek naar de perfecte trommelsteen voor bij jou in de tuin. Heb je een trommelsteen gevonden die je wil bestellen? Dat kan eenvoudig bij De Tegeltent. Bestel je artikelen en haal ze bij ons af, of laat ze eenvoudig thuisbezorgen.

Advies nodig?

Neem snel contact op voor advies op maat!