Fysieke showroom
De scherpste prijzen
Dealer in a-merken

Handvorm wandtegels 15x15

Of je nu wandtegels zoekt voor je keuken, sportvereniging, badkamer, restaurant of een andere ruimte, je bent hier aan het goede adres. De Tegeltent biedt een groot aanbod aan wandtegels 15x15. Deze zijn bij ons af te halen, of op adres laten bezorgen. Het assortiment wandtegels 15x15 cm bij de Tegeltent beschikt over vele verschillende kleuren zoals rood, wit, zwart, groen, blauw, geel etc… Met deze A-kwaliteit tegels van keramiek, scherpe prijzen en een grote voorraad, ben je bij ons aan het goede adres.

Wandtegels restaurant

Jij bent opzoek naar wandtegels voor in uw restaurant? Zoek niet verder! De Tegeltent heeft een groot assortiment keramische wandtegels, die zich uitstekend leent om te gebruiken in een restaurant. Dit omdat ze kleur en krasvast zijn. Iets wat toch wel belangrijk is in een keuken. Verder zijn ze eenvoudig schoon te maken met water en een regulier schoonmaakmiddel wat de keuken ten alle tijden fris houdt. 

Wandtegels badkamer

Ook voor de badkamer hebben wij voldoende oplossingen. Onze keramische wandtegels zijn de ideale oplossing voor de badkamer. Het zijn harde keramische tegels die in verschillende stijlen te verkrijgen zijn. Dit zorgt er voor dat er altijd een stijl voor jou tussen zit. De tegels zijn bovendien erg arm in het onderhoud. Dit zorgt er voor dat je jouw badkamer gemakkelijk schoon houdt en daarmee minder tijd hoeft te steken in het poetsen van de badkamer.

Verschillende wandtegels

In onze shop vindt je verschillende varianten van wandtegels. Zo hebben wij de keramische wandstroken. Deze variant van wandtegels zijn langgerekt in plaats van de standaard vierkantjes. Deze wandstroken zijn perfect voor kleinere ruimtes. Bij goed gebruik geven zijn een ruimtelijker gevoel. Ook vindt je bij ons de gewone keramische wandtegels. Deze tegels zijn perfect voor iedere ruimte. Denk hierbij aan een toilet, keuken of badkamer. Maar ook zie je muurtegels vaker terugkomen in de woonruimtes.

Wandtegels online kopen

Het maakt niet uit voor welke ruimte je de wandtegels wilt gaan gebruiken, je koopt ze makkelijk en snel hier bij De Tegeltent. Heb je nog vragen? Stel hem dan via de chat of bel even. Dan helpen onze medewerkers je met plezier verder. Zo vindt jij snel en goedkoop jouw passende wandtegel!

Advies nodig?

Neem snel contact op voor advies op maat!