Fysieke showroom
De scherpste prijzen
Dealer in a-merken

Handvorm wandtegels 7,5x30

Zoek je handvorm keramische wandtegels van 7,5x30 die eenvoudig te verwerken zijn in een keuken, badkamer, toilet of andere ruimte? Dan bent u bij de Tegeltent aan het juiste adres. De Tegeltent heeft een groot assortiment aan Keramische Wandtegels handvorm 7,5x15 en 7,5x30 leverbaar in verschillende kleuren. Of je nu een roze, rode, zwart of groene keramische handvorm wandtegel zoekt, wij bieden u de uitkomst. Heeft u hulp nodig bij uw keuze neem dan gerust contact op met ons tegelteam vol experts.

Handvorm Wandtegels

De handvorm wandtegels zijn momenteel erg in trek. Dit komt door het mooie design en doordat de tegel in allerlei verschillende stijlen verwerkt kan worden, van minimalistisch & modern tot aan natuurlijk & landelijk. De tegels kunnen op veel manieren verwerkt worden bijvoorbeeld als visgraat, halfsteenverband of stappelverband. De tegels zijn in veel verschillende kleuren beschikbaar dus zo zit er altijd wel iets passends tussen. 

Wandtegels keuken

Jij bent opzoek naar keuken wandtegels? Zoek niet verder! De Tegeltent heeft een groot assortiment keramische wandtegels, die zich uitstekend leent om te gebruiken in een keuken. Dit omdat ze kleur en krasvast zijn. Iets wat toch wel belangrijk is in een keuken. Verder zijn ze eenvoudig schoon te maken met water en een regulier schoonmaakmiddel wat de keuken ten alle tijden fris houdt. 

Wandtegels badkamer

Ook voor de badkamer hebben wij voldoende oplossingen. Onze keramische wandtegels zijn de ideale oplossing voor de badkamer. Het zijn harde keramische tegels die in verschillende stijlen te verkrijgen zijn. Dit zorgt er voor dat er altijd een stijl voor jou tussen zit. De tegels zijn bovendien erg arm in het onderhoud. Dit zorgt er voor dat je jouw badkamer gemakkelijk schoon houdt en daarmee minder tijd hoeft te steken in het poetsen van de badkamer.

Verschillende wandtegels

In onze shop vindt je verschillende varianten van wandtegels. Zo hebben wij de keramische wandstroken. Deze variant van wandtegels zijn langgerekt in plaats van de standaard vierkantjes. Deze wandstroken zijn perfect voor kleinere ruimtes. Bij goed gebruik geven zijn een ruimtelijker gevoel. Ook vindt je bij ons de gewone keramische wandtegels of handvormtegels. Deze tegels zijn perfect voor iedere ruimte. Denk hierbij aan een toilet, keuken of badkamer. Maar ook zie je muurtegels vaker terugkomen in de woonruimtes. 

Wandtegels online kopen

Het maakt niet uit voor welke ruimte je de wandtegels wilt gaan gebruiken, je koopt ze makkelijk en snel hier bij De Tegeltent. Heb je nog vragen? Stel hem dan via de chat of bel even. Dan helpen onze medewerkers je met plezier verder. Zo vindt jij snel en goedkoop jouw passende wandtegel!

Advies nodig?

Neem snel contact op voor advies op maat!