Fysieke showroom
De scherpste prijzen
Dealer in a-merken

Hexagon

Hexagon tegels zijn zeshoekige tegels die een speelse uitstaling geven in jouw badkamer, keuken of toilet. De tegels geven een uniek patroon en worden daarom vaak als accent op een wand geplaatst. De mogelijkheden met hexagon tegels zijn eindeloos, deze zeshoekige tegel geeft daarom ook een eigen sfeer.

Verwerken van hexagon tegels

Hexagon tegels worden vaak gebruikt aan een van de wanden van een badkamer, keuken of toilet. Wat deze zeshoekige tegel zo leuk maakt is het speciale effect wat het geeft als je dit de focus laat zijn, bijvoorbeeld achter een toilet of wasbak. Wanneer je dit combineert met een rustige tegel zoals een 60x60 creëer je een speelse ruimte die niet snel verveelt. Het gaat daar om de balans tussen veel en weinig voegen. Als je dit toepast ben je een echte binnenhuisarchitect.

Hexagon kleur en formaat

Hexagon tegels zijn in allerlei uitvoeringen en maten beschikbaar. Ons assortiment bestaat uit tegels van de maten 14,6x14,7. Veel van onze hexagon tegels zijn ook in andere maten beschikbaar, zoals: 10x15, 30x30 en 60x60. We hebben ook hexagon tegels in het formaat 17,5x20,2 cm. Hierdoor is het makkelijk om je bepaalde kleuren terug te laten komen in je huis, ook als het niet in dezelfde ruimte is.

Onze zwarte en witte hexagon tegels zijn erg geschikt voor een chique of klassieke uitstraling, maar gaan ook goed in combinatie met een bijpassend badkamer meubel wat zorgt voor een eigentijdse badkamer. Ga je voor een landelijke stijl? Kies dan voor onze andere tinten. 

Vloer en wand

Onze hexagon tegels staan in de categorie vloertegels, maar zijn ook geschikt om aan de wand te verwerken. Afhankelijk van de grootte van de ruimte kan je bepalen of je gaat voor een grote of kleinere hexagon tegel.

Advies nodig?

Neem snel contact op voor advies op maat!