Fysieke showroom
De scherpste prijzen
Dealer in a-merken

Keramische wandstroken

U zoekt keramische wandstroken? De Tegeltent biedt je een mooi assortiment van wandstroken. Deze variant van muurtegels zijn langgerekt in plaats van de standaard vierkantjes. Deze muurstroken zijn perfect voor kleinere ruimtes. Bij goed gebruik geven zijn een ruimtelijker gevoel. Ook vindt je bij ons de gewone keramische wandtegels. Deze tegels zijn perfect voor iedere ruimte. Denk hierbij aan een toilet, keuken of badkamer. Maar ook zie je muurtegels vaker terugkomen in de woonruimtes.

Wandtegels stroken voor iedere ruimte

Keramische wandtegel stroken lenen zich perfect om een ruimte langer of hoger te laten lijken. Het is maar net hoe je ze plaatst. Wanneer je de wandtegel stroken horizontaal plaatst, zal de ruimte langer lijken. Wanneer je ze verticaal plaatst, zal de ruimte hoger ogen. Dit is natuurlijk optisch bedrog, maar zo kun je bij voorbeeld een toilet een stuk ruimtelijker laten ogen.

Doorbreek de ruimte met een wandstrook

Een wandstrook leent zich perfect om een ruimte te doorbreken. Vooral in badkamers en toiletten zie je vaak een horizontale strook door de wandtegels gaan. Dit wordt gedaan omdat er vaak gebruik wordt gemaakt van één kleur tegel. Omdat veel mensen geen volledig witte badkamer willen (het oogt te steriel) kiezen ze vaak voor een wandstrook er door. Dit zorgt voor een stukje contrast, welke anders mist. Dit is natuurlijk mogelijk in combinatie met onze keramische wandtegels of ons mozaïek.

Tegelstroken op je toilet

Het is het kleinste kamertje in huis, maar verdient daarom niet minder aandacht. Ook op je toilet kun je een mooie wandtegel gebruiken om de sfeer in huis af te maken. Of je nu gaat voor een landelijke stijl, of juist een heldere stijl met een strook, je vindt het in De Tegeltent.

Wandstroken kopen bij De Tegeltent

Heb jij jouw keuze gemaakt uit ons assortiment wandstroken? Dan kun je makkelijk overgaan tot de koop. Je kunt ze hier direct online bestellen. Het enige wat je moet weten is het aantal vierkante meters en je kunt bestellen. Na betaling worden de wandstroken snel geleverd bij jou op locatie zodat je ze kan aanbrengen in de beoogde ruimte. Heb je nog specifieke verzoeken? Neem dan vooral contact op met onze klantenservice om samen tot het beste product te komen.

Advies nodig?

Neem snel contact op voor advies op maat!