Fysieke showroom
De scherpste prijzen
Dealer in a-merken

Overige keramische wandtegels

Zoek je keramische wandtegels? Voor je keuken, badkamer, toilet, of andere ruimte? Je bent hier aan het goede adres. De Tegeltent heeft een groot assortiment aan Keramische Wandtegels. Of je nu een Portugese wandtegel zoekt of een specifieke kleur, wij bieden jou de uitkomst. De muurtegels zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. Doordat we een groot assortiment Keramische wandtegels in huis hebben, zit er altijd wel iets tussen wat je zoekt. Heeft u hulp nodig bij uw keuze neem dan gerust contact op met ons tegelteam vol experts.

Keramische wandtegels badkamer

Zoek je een mooie tegel voor de badkamer wanden? Ook voor de badkamer leent de keramische wandtegel zich perfect. Het zijn hard keramische tegels, die in allerlei stijlen te verkrijgen zijn. Dit zorgt voor een grote kans dat er iets bij zit wat in jouw stijl past. Het grootste voordeel van een keramische wandtegel is dat zij onderhoudsarm zijn. Ze zijn ontzettend makkelijk schoon te houden. Daarmee kun je meer genieten in je badkamer in plaats van meer poetsen in je badkamer!

Keramische muurtegels

Nog niet helemaal kunnen besluiten over welke keramische muurtegel je gaat nemen? Kijk dan eens door ons uitgebreide assortiment. Er zit altijd iets tussen wat wel bij je stijl aan sluit. Zo hebben we de welbekende Portugese wandtegels (welke ook goed op de vloer kunnen) of gewoon een gekleurde tegel. Hierbij kun je denken aan de veel voorkomende kleuren als:

  • Wandtegel antraciet
  • Wandtegel wit
  • Wandtegel zwart
  • Wandtegel donker blauw

Keramische wandtegels kopen bij De Tegeltent

Heb je al gekozen welke tegel je wil? Dan hoeft het niet lang meer te duren voor je deze in huis hebt. Je kunt ze makkelijk bestellen hier in onze webshop. Het enige wat je moet weten is hoeveel vierkante meter je nodig hebt. Houdt wel rekening met een beetje zaagverlies. Wanneer er betaald is, worden de wandtegels snel verzonden en bij jou afgeleverd. Heb je nog wensen of vragen? Neem dan vooral eens contact op met onze klantenservice.

Advies nodig?

Neem snel contact op voor advies op maat!