Fysieke showroom
De scherpste prijzen
Dealer in a-merken

Keramische terrastegels

Bent u opzoek naar mooie keramische terrastegels, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt de keramische terrastegels eenvoudig en veilig online bestellen bij detegeltent.nl of kom gezellig langs bij onze mooie showroom in Heide. De keramische terrastegels zijn in verschillende soorten, maten en kleuren te verkrijgen. Deze tegels zijn perfect geschikt als terrastegels buiten of onder een overkapping. Deze tegels zijn 2cm dik en kunnen daardoor ook goed tegen alle weersomstandigheden. Heeft u hulp nodig bij uw keuze neem dan gerust contact op met ons tegelteam vol experts. 

Keramische tegels online bestellen

Bij De Tegeltent is het mogelijk om keramische tegels online te bestellen. Dit maakt het ideaal om vanuit huis terrastegels uit te zoeken. Kijk daarom rond op onze webshop en ga op zoek naar de perfecte terrastegel voor bij jou in de tuin. Heb je een tuintegel gevonden die je wil bestellen? Dat kan eenvoudig bij De Tegeltent. Bestel je artikelen en haal ze bij ons af, of laat ze eenvoudig thuisbezorgen.

Hoe keramische tegels leggen?

Keramische tegels zijn buiten eenvoudig te verwerken in een gestabiliseerd zandbed. Het is ook mogelijk om keramische tegels in beton te leggen. Deze tegels worden hierna gevoegd, hierdoor krijg je een gesloten product wat goed bestand is tegen vuil, vocht en vlekken.

Welke tegels in de tuin?

Welke terrastegels kiezen? Dat is een vraag die velen hebben. Om tot de juiste keuze te komen is het belangrijk om de voor- en nadelen van de verschillende buitentegels te weten. Hierom hebben wij de voordelen van keramische terrastegels voor je op een rij gezet.

Voordelen terrastegels

Waarom keramische terrastegels? Keramische terrastegels hebben veel voordelen. We kunnen door ons ruime assortiment de juiste tegel aanbieden voor uw tuin. Keramische terrastegels zijn tuintegels die weinig onderhoud nodig hebben. In tegenstelling tot een betontegel of natuurstenentegel heeft een keramische tegel weinig onderhoud nodig. Deze tegels zijn weerbestendig, onderhoudsvriendelijk, uitbloei remmend en algen- en moswerend.

Terrastegels met houtlook

Bij de tegeltent hebben we een ruim assortiment houtlook terrastegels. De bijzondere combinatie van keramische tegels met een houtlook is zeer uniek. Dankzij de houtlook krijgt uw terras en tuin een warme uitstraling. Verkleuring komt, in tegenstelling tot echt hout, niet voor en keramische tegels gaan ook langer mee en zijn krasvast. Door de hoge dichtheid van het product zijn ook houtlook terrastegels bestendig tegen vocht, vuil en vlekken.

Waar terrastegels kopen?

Ben je op zoek naar terrastegels om een groot of klein terras te leggen? Of wil je een looppad met tegels aanleggen in je tuin? Dat kan bij De Tegeltent! Tuintegels zijn tegels die jouw terras en tuin elk seizoen laten stralen. Met ons ruime assortiment kan je alle kanten op, je kan je tuin precies inrichten zoals je dat zelf wil. Laat je vooral inspireren door de vele sfeerfoto’s! Ben je benieuwd? Kijk dan hier naar ons ruime assortiment!

Op zoek naar tegels die lang kleur behouden en lang meegaan?

Welke terrastegels verkleuren niet? Betontegels en natuurstenen tegels kunnen verkleuren, bij keramische tegels is dit niet het geval. Kies uit ons assortiment de keramische terrastegel die perfect bij jou past. Onze terrastegels zijn beschikbaar in veel kleuren en maten. Heb je nog vragen over ons assortiment, of heb je advies nodig? Neem dan contact met ons op!

Advies nodig?

Neem snel contact op voor advies op maat!