Fysieke showroom
De scherpste prijzen
Dealer in a-merken

Vloertegels

Zoek je vloertegels? Dan ben je bij De Tegeltent aan het juiste adres. Een ruim assortiment voor verschillende soorten en stijlen tegelvloeren vindt je snel online. Vaak zorgt dit ook voor een probleem. Omdat ons aanbod zo groot is, is het lastig om te kiezen wat er in jouw stijl valt. Wij raden dan ook vaak aan om te kijken op inspiratiesites of bijvoorbeeld Pinterest om je stijl te bepalen. Daarna kun je hier kijken of wij een geschikte vloertegel voor jouw tegelvloer in ons assortiment hebben. Zie je iets wat je bevalt? Dan is het bestellen zo uitgevoerd!

Keramische vloertegels

In onze webshop vind je twee soorten keramische tegelvloeren, namelijk het Keramisch parket en de keramische vloertegel. Steeds vaker zie je de houtlook vloertegel. Dit is makkelijk te verwezenlijken met het keramisch parket. Het voordeel hiervan is dat de houtlook vloertegels, net als gewone vloertegels, met een vloerverwarming kunnen. Maar ook de normale keramische vloertegel is ideaal in het gebruik. Ze zijn lichter en daardoor makkelijker te hanteren dan natuursteen vloertegels. Ook zijn ze goedkoper aangezien ze machinaal gemaakt worden, in plaats van gewonnen in een groeve. Daardoor zijn de tegels ook goed te gebruiken voor badkamers, wc’s en keukens.

Goedkope vloertegels

Iedereen zoekt de goedkoopste leverancier van vloertegels. De Tegeltent heeft een constant assortiment aan vloertegels voor scherpe prijzen. In ons assortiment vindt je A-merk tegels tegen goede prijzen. Hierdoor kunnen we voor vele budgetten een geschikte oplossing vinden.

Vloertegels Limburg

De Tegeltent is een groeiende onderneming als het gaat om vloertegels Limburg. Alle tegels zijn makkelijk te bekijken in onze webshop. Heb je aan de hand van de webshop nog vragen? Dan kun je natuurlijk altijd even bellen. Vanuit onze vestiging in Heide (Noord-Limburg) staan wij altijd klaar om je zo snel mogelijk te helpen. Zo vind je makkelijk de beste vloertegels!

Vloertegels online kopen

Heb je een keus kunnen maken in ons aanbod vloertegels? Dan kun je makkelijk en snel overgaan tot de koop. Geef bij het product in hoeveel vierkante meter tegels u nodig heeft. Dan komt er direct een prijs te staan. Houd wel in het achterhoofd dat het misschien slim is om iets meer te nemen, omdat er vaak toch geslepen moet worden. Wanneer je jouw product hebt gekozen en gekocht hebt, wordt het gewoon bij jou thuis afgeleverd. Denk er ook aan dat je tegelmaterialen nodig hebt zoals tegellijm en voegmiddel nodig hebt? Ook die vind je hier in de shop. Wil je eerst nog meer informatie? Neem dan vooral eens contact met ons op. 

Advies nodig?

Neem snel contact op voor advies op maat!