Fysieke showroom
De scherpste prijzen
Dealer in a-merken

Keramisch parket

Steeds vaker maken we de keuze voor keramisch parket. Deze houtlooktegels hebben veel voordelen ten opzichte van een houten vloer. Een vloer van keramisch parket is zeer onderhoudsarm en perfect bij vloerverwarming. Een houten vloer heeft een prachtige uitstraling, maar vraagt veel van je. Hij moet gelakt, geolied of in de was worden gezet. Dit is voor velen de reden om voor houtlooktegels te gaan. Stofzuigen en dweilen is voldoende.

Bij ons in De Tegeltent vind je heel veel verschillende soorten keramisch parket. Van licht en strak, tot rustiek en donker. Voor iedere stijl is een type keramisch parket, je vindt ze hieronder. Heb je vragen over houtlooktegels? Neem dan gerust contact op met ons tegelteam vol experts.

Groot assortiment tegels houtlook

Een groot deel van ons assortiment is het keramisch parket. We bieden veel verschillende opties in diverse prijsklasses zodat we voor bijna iedere stijl en ieder project een passende oplossing hebben. Houtlooktegels zien er uit als hout, maar bieden het gemak en de kwaliteit van tegels.

Keramisch parket is bijvoorbeeld de perfecte keuze bij vloerverwarming. Een houten vloer kan voor problemen zorgen, maar met houtlooktegels wordt de warmte uit de vloerverwarming perfecte verspreid door de hele ruimte.

Keramisch parket kan je gebruiken in de badkamer, keuken en woonkamer. Het zorgt voor een warm, sfeervol en gezellig effect in iedere ruimte en het past bij vrijwel iedere stijl. Twijfel je nog? Neem gerust contact op met ons deskundige Tegeltentteam.

Vloertegels houtlook

Net als veel andere dingen, zetten vloeren uit bij warmte. Wat voor velen wel bekend is, is dat hout zeer veel uitzet bij warmte en vocht. We noemen dit 'werken'. Keramisch parket werkt een stuk minder dan een houten vloer en is daarmee dus vrijwel verzekerd van haar vorm en staat. Als we dan toch een nadeel moeten noemen van houtlooktegels? Dan is dat het feit dat ze aan de vloer vastgelijmd worden. Dit kan bij het leggen van een nieuwe vloer voor meer werk zorgen.

Online keramisch parket kopen bij De Tegeltent

De Tegeltent is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige keramische tegels. Dit doen we online via onze webshop, maar ook kan je een bezoek brengen aan onze showroom. Het online bestellen van je tegels is super eenvoudig. Je meet op hoeveel vierkante meters je nodig hebt, geeft dit door en ziet direct de prijs op je scherm verschijnen. Houd rekening met reserve materiaal om te voorkomen dat je bij fouten of breuken te kort komt. Betalen doe je ook eenvoudig via onze website.

Heb je jouw online bestelling afgerond? Dan is het onze beurt. Wij zorgen er voor dat jouw tegels voor de deur worden bezorgd. Heb je daarbij een specifieke wens of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Advies nodig?

Neem snel contact op voor advies op maat!