Fysieke showroom
De scherpste prijzen
Dealer in a-merken

Keramisch parket

Het keramisch parket maakt steeds meer naam in Nederland. Dit komt door de voordelen ten opzichte van hout. Het is erg onderhoudsarm en kan op een vloerverwarming liggen. Een houten vloer heeft natuurlijk een prachtige uitstraling, maar deze moet gelakt, geolied of in de was gezet worden. Juist daarom kiezen mensen vaker voor de houtlook tegels. Deze hoeft enkel gestofzuigd te worden en met een dweil er over lijkt het weer als nieuw. De tegeltent heeft een groot assortiment in Keramisch parket. Deze vloertegels houtlook vindt je hier onder. Heeft u hulp nodig bij uw keuze neem dan gerust contact op met ons tegelteam vol experts.

Groot assortiment tegels houtlook

Onze keramische tegels bevatten een groot onderdeel van houtlook tegels. Deze tegels zien er uit als hout, maar garanderen het gemak van een tegel. Heb je een vloerverwarming én wilt u een houten vloer? Dan kan dat problemen op leveren. Niet met het keramisch parket! Je kunt hier kiezen uit een groot assortiment keramische vloertegels houtlook. Zo kun je de parket tegels gebruiken in:

  • De badkamer
  • De keuken
  • Woonruimten

Juist voor een badkamer of keuken kan de houtlook tegel voor het mooiste effect zorgen. Juist in deze ruimtes worden vaak steriele tegels gekozen, maar de houtmotieven zorgen juist voor een warm gevoel.

Vloertegels houtlook

Een keramische vloer werkt een stuk minder dan hout. We zouden kunnen zeggen dat keramiek niet werkt, maar dat is nooit zo. Alles zet uit met warmte. Echter zorgt een combinatie van vocht en warmte met een houten vloer voor een verhoogde kans op vervormingen. Dit is met een keramiek parket uitgesloten. De vloertegels zullen zich altijd in de vorm houden. Nadeel van een keramische vloer is dan weer wel dat deze vast gelijmd wordt aan de ondergrond. Dit zorgt er voor dat bij een nieuwe vloer er meer werk kan ontstaan. Maar ook dit is niet helemaal waar: de nieuwe vloer kan ook over de bestaande geplakt worden!

Online keramisch parket kopen bij De Tegeltent

De tegeltent geeft jou de mogelijkheid om je parket makkelijk online te kopen. Je hoeft alleen te weten hoeveel vierkant meter je nodig gaat hebben. Houdt bij het bestellen wel in het achterhoofd dat het misschien handig is om wat reserve materiaal te bestellen om eventuele fouten en breuken op te vangen. Je bestelt het materiaal en na betaling wordt het gewoon bij jou op locatie geleverd! Heb je nog een specifieke wens of wil je wat meer informatie? Neem dan vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken.

Advies nodig?

Neem snel contact op voor advies op maat!