Fysieke showroom
De scherpste prijzen
Dealer in a-merken

Keramische vloertegels 20x20

Keramische vloertegels bieden de zelfde voordelen als een natuurstenen vloertegel, echter zijn ze nog makkelijker te onderhouden. Natuurstenen vloeren hebben soms het nadeel zachter te zijn dan de keramische variant. Daardoor zijn zij eerder onderhevig aan krassen en beschadigingen. Ook zijn de natuurstenen varianten vaak duurder en dikker. Een keramische vloertegel wordt machinaal gefabriceerd en daardoor zijn deze tegels vaak goedkoper. Ook zijn zij altijd in dezelfde dikte en zijn ze harder dan de natuursteen tegels. Naast keramische vloertegels vindt je bij ons ook een groot assortiment aan wandtegels en mozaïek.

Een keramische vloer

Keramische vloeren hebben veel voordelen ten opzichte van houten of natuurstenen vloeren. Zo werkt een houten vloer altijd en heeft deze veel onderhoud nodig. Een keramische vloer is onderhoudsarm en werkt (nagenoeg) niet. Ook een natuurstenen vloer heeft zo zijn nadelen. Het is gevoeliger voor beschadigingen dan keramiek. Vaak verschillen de natuurstenen ook van dikte. Dit zorgt er voor dat het moeilijker leggen is, en daarmee vaak duurder. Een keramische tegelvloer heeft nagenoeg geen nadelen. Het is makkelijk te onderhouden: een stofzuiger en een dweil er over, en het lijkt weer als nieuw.

Keramisch vloertegels prijzen

Bij De Tegeltent vindt je gegarandeerd lage prijzen. Daardoor is het voor ieder budget interessant om een keramische tegelvloer te nemen. Toch zorgt dit er niet voor dat het een duurkoop wordt. Onze tegels zijn allemaal van A-kwaliteit. Wij kunnen de tegelvloer prijs laag houden omdat we groot inkopen. Daardoor blijft de prijs laag, voor ons, maar vooral voor u!

Keramische vloertegels kopen bij De Tegeltent

Keramische vloertegels kopen is nog nooit zo makkelijk geweest. Je kunt ze makkelijk online bestellen bij De Tegeltent. Je geeft het aantal vierkante meters aan, zorgt voor de betaling en wij bezorgen het bij jou op locatie! Makkelijker kan toch niet? Houdt er met bestellen wel rekening mee dat er bij het leggen nog zaagverlies e.d. voorkomt. Heb je nog vragen of een specifiek verzoek? Neem dan contact met ons op, dan helpen wij jou verder!

Advies nodig?

Neem snel contact op voor advies op maat!