Fysieke showroom
De scherpste prijzen
Dealer in a-merken

Keramische vloertegels 20x20

Bent u opzoek naar mooie 20x20 keramische vloertegels? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De vloertegels 20x20 zijn in veel verschillende soorten, maten, dikte en patronen te verkrijgen. Van Portugese vloertegels tot aan hardsteenlook vloertegels. Door de vele verschillende soorten is er voor ieder wat wils. Met deze mooie vloertegels kunt u veel verschillende stijlen creëren van natuurlijk & landelijk tot aan minimalistisch & modern. Keramische tegels zijn onderhoudsarm en slijtvast. Deze vloertegels zijn ook te gebruiken als wandtegels. U kunt de vloertegels eenvoudig en veilig online bestellen bij detegeltent.nl of kom gezellig langs in onze mooie showroom in Heide. Heeft u hulp nodig bij uw keuze neem dan gerust contact op met ons tegelteam vol experts. 

Een keramische vloer

Keramische vloeren hebben veel voordelen ten opzichte van houten of natuurstenen vloeren. Zo werkt een houten vloer altijd en heeft deze veel onderhoud nodig. Een keramische vloer is onderhoudsarm en werkt (nagenoeg) niet. Ook een natuurstenen vloer heeft zo zijn nadelen. Het is gevoeliger voor beschadigingen dan keramiek. Vaak verschillen de natuurstenen ook van dikte. Dit zorgt er voor dat het moeilijker leggen is, en daarmee vaak duurder. Een keramische tegelvloer heeft nagenoeg geen nadelen. Het is makkelijk te onderhouden: een stofzuiger en een dweil er over, en het lijkt weer als nieuw.

Keramisch vloertegels prijzen

Bij De Tegeltent vindt je gegarandeerd lage prijzen. Daardoor is het voor ieder budget interessant om een keramische tegelvloer te nemen. Toch zorgt dit er niet voor dat het een duurkoop wordt. Onze tegels zijn allemaal van A-kwaliteit. Wij kunnen de tegelvloer prijs laag houden omdat we groot inkopen. Daardoor blijft de prijs laag, voor ons, maar vooral voor u!

Keramische vloertegels kopen bij De Tegeltent

Keramische vloertegels kopen is nog nooit zo makkelijk geweest. Je kunt ze makkelijk online bestellen bij De Tegeltent. Je geeft het aantal vierkante meters aan, zorgt voor de betaling en wij bezorgen het bij jou op locatie! Makkelijker kan toch niet? Houdt er met bestellen wel rekening mee dat er bij het leggen nog zaagverlies e.d. voorkomt. Heb je nog vragen of een specifiek verzoek? Neem dan contact met ons op, dan helpen wij jou verder!

De kenmerken van 20x20 tegels.

Tegels in het formaat 20x20 zijn aantrekkelijke kleine tegels. Dit type tegel wordt voornamelijk gebruikt in gangen, badkamers, keukens of badkamers. In de keuken vind je dit type tegel vaak op de achterwand of op de vloer. Het kleine formaat van deze tegels zorgt voor levendige muren en vloeren. De tegels zijn er in verschillende kleuren, materialen en patronen en de populaire tegels van 20x20 formaat bevatten motieven van Marokkaanse en Portugese tegels. Een mooi, duurzaam en kwalitatief alternatief voor de bekende betonsteen. Advies nodig over dit formaat? Onze medewerkers voorzien u graag van het juiste advies. Kom met onze medewerkers in contact!

Aanbod 20x20 tegels

Kleine Portugese 20x20 vloertegels zijn ook ideaal voor het creëren van speelse vloeren. Het kenmerk van deze stenen is de unieke uitstraling die ze creëren. De natuurlijke tinten van de tegels zorgen voor een mediterrane look. Gebruik deze kleurrijke stenen om een mediterraanse sfeer te creëren. De tegel 20x20 is de meest voorkomende versie van de Portugese tegel.

Bijzondere stijlen van vloertegels 20x20

Bij 20x20 vloertegels kunt u kiezen uit verschillende stijlen, die elk een uniek effect aan uw ruimte geven. Het is belangrijk om na te gaan welke het best passen bij het bestaande of toekomstige interieur, uw smaak en het totaalplaatje dat u voor ogen heeft


Hou je van vrolijke designs? Bekijk dan het patroon van vloertegels in Portugese stijl van 20x20. Veel van deze tegels hebben kleurrijke patronen die elke vloer er uniek uit laten zien. Dankzij neutrale kleuren zoals grijs en wit zijn er echter tal van variaties die er ondanks de styling een beetje subtieler uitzien. Deze bijzondere tegel van 20x20 kan in elk interieur gebruikt worden.

Gerectificeerd of niet-gerectificeerd

Naast bepaalde stijlen kunnen details het uiterlijk van de vloer beïnvloeden. De 20x20 gerectificeerde vloertegels zijn daar een goed voorbeeld van. Bij De Tegeltent vindt u vloertegels van 20x2o die gerectificeerd en niet-gerectificeerd zijn.

Het gebruik van gerectificeerde tegels betekent dat de vloer- en wandtegels na het bakproces zijn uitgesneden om de hoeken en randen van de vierkanten te krijgen. Deze 20x20 vloertegels kunnen naast elkaar worden gelegd, wat het voordeel heeft dat de voegen strak blijven. Bij een minimale voeg van 2 mm ligt de nadruk op vloertegels, omdat onderbrekingen tussen tegels minder opvallen. Daarnaast geven de gerectificeerde tegels een elegante en strakke uitstraling.

20x20 tegels met landelijke en klassieke uitstraling

Niet-gerectificeerde 20x20 vloertegels zonder rechte randen maar met schuine randen zijn niet-gerectificeerde tegels. Ook ongerectificeerde tegels hebben voordelen. Heeft u vloeren die niet helemaal recht zijn? Selecteer dan de niet gerectificeerde tegels. De onregelmatigheden in de vloer zullen zo minder zichtbaar zijn. Daarnaast zorgen deze 20x20 vloertegels voor een klassieke en landelijke uitstraling.

Advies over 20x20 vloertegels

We geven je graag meer informatie en advies over 20x20 vloeren (en andere producten natuurlijk). Neem contact met ons op om een adviseur te spreken of bezoek onze showroom.

Advies nodig?

Neem snel contact op voor advies op maat!