Fysieke showroom
De scherpste prijzen
Dealer in a-merken

Keramische vloertegels 60x60

Bent u opzoek naar mooie 60x60cm keramische vloertegels, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt de vloertegels eenvoudig en veilig online bestellen bij detegeltent.nl of kom gezellig langs in onze mooie showroom in Heide. De vloertegel 60x60 is te verkrijgen in verschillende soorten en kleuren. Met deze mooie grootte tegels kunt u veel ruimte creëren doordat er minder voegen zijn. Keramische vloertegels zijn slijtvast en onderhoudsarm. Heeft u hulp nodig bij uw keuze neem dan gerust contact op met ons tegelteam vol experts. 

Keramische vloertegels

In onze webshop vind je twee soorten keramische tegelvloeren, namelijk het Keramisch parket en de keramische vloertegel. Steeds vaker zie je de houtlook vloertegel. Dit is makkelijk te verwezenlijken met het keramisch parket. Het voordeel hiervan is dat de houtlook vloertegels, net als gewone vloertegels, met een vloerverwarming kunnen. Maar ook de normale keramische vloertegel is ideaal in het gebruik. Ze zijn lichter en daardoor makkelijker te hanteren dan natuursteen vloertegels. Ook zijn ze goedkoper aangezien ze machinaal gemaakt worden, in plaats van gewonnen in een groeve. Daardoor zijn de tegels ook goed te gebruiken voor badkamers, wc’s en keukens.

Goedkope vloertegels

Iedereen zoekt de goedkoopste leverancier van vloertegels. De Tegeltent heeft een constant assortiment aan vloertegels voor scherpe prijzen. In ons assortiment vindt je A-merk tegels tegen goede prijzen. Hierdoor kunnen we voor vele budgetten een geschikte oplossing vinden.

Vloertegels Limburg

De Tegeltent is een groeiende onderneming als het gaat om vloertegels Limburg. Alle tegels zijn makkelijk te bekijken in onze webshop. Heb je aan de hand van de webshop nog vragen? Dan kun je natuurlijk altijd even bellen. Vanuit onze vestiging in Heide (Noord-Limburg) staan wij altijd klaar om je zo snel mogelijk te helpen. Zo vind je makkelijk de beste vloertegels!

Vloertegels online kopen

Heb je een keus kunnen maken in ons aanbod vloertegels? Dan kun je makkelijk en snel overgaan tot de koop. Geef bij het product in hoeveel vierkante meter tegels u nodig heeft. Dan komt er direct een prijs te staan. Houd wel in het achterhoofd dat het misschien slim is om iets meer te nemen, omdat er vaak toch geslepen moet worden. Wanneer je jouw product hebt gekozen en gekocht hebt, wordt het gewoon bij jou thuis afgeleverd. Denk er ook aan dat je tegelmaterialen nodig hebt zoals tegellijm en voegmiddel nodig hebt? Ook die vind je hier in de shop. Wil je eerst nog meer informatie? Neem dan vooral eens contact met ons op.

60x60 vloertegel

Vloertegels 60x60 cm vind je bij De Tegeltent. Wij verkopen A-kwaliteit vloertegels en bieden veel verschillende soorten 60x60 vloertegels aan. Ons assortiment bestaat uit vloertegels met een glad en mat oppervlak.

Welke tegel kiezen

De 60x60 tegel is jarenlang de best verkochte vloertegel en naar onze verwachting zal dit ook nog wel even zo blijven. Omdat deze tegel een perfecte ‘tussenmaat’ is past deze bij enorm veel oppervlaktegroottes, toepassingen, interieurstijlen en persoonlijke voorkeuren. Bij De Tegeltent vind u een breed assortiment aan 60x60 vloertegels voor binnen.

Waar op letten bij het kopen van vloertegels 60x60

De prijs van 60x60 vloertegels is gebaseerd op de kwaliteit, materiaalkeuze en afwerking. De pluspunten van 60x60 keramische vloertegels zijn:

  • Vloertegels zijn vaak te combineren met vloerverwarming
  • Hygiënische vloer: zeer gemakkelijk in onderhoud.
  • Laten de ruimte groter lijken

Kwaliteit en materiaal

De vloertegels 60x60 zijn gemaakt van keramiek. Keramische vloertegels bestaan uit zand, klei en andere natuurlijke substanties. De tegels zijn in verschillende diktes, afmetingen en vormen te verkrijgen.

Gerectificeerde 60x60 tegels

Ons assortiment tegels 60x60 bestaat uit gerectificeerde en niet gerectificeerde vloertegels. Het gebruik van gerectificeerde tegels betekent dat de vloer- en wandtegels na het bakproces zijn uitgesneden om de hoeken en randen van de vierkanten te krijgen. 60x60 vloertegels kunnen naast elkaar worden gelegd, wat het voordeel heeft dat de voegen strak blijven. Bij een minimale voeg van 2 mm ligt de nadruk op vloertegels, omdat onderbrekingen tussen tegels minder opvallen. Daarnaast geven de gerectificeerde tegels een elegante en strakke uitstraling. Hierdoor zijn de tegels zeer onderhoudsvriendelijk.

Niet-gerectificeerde 60x60 vloertegels

Niet-gerectificeerde 60x60 vloertegels zonder rechte randen maar met schuine randen zijn niet-gerectificeerde tegels. Ook ongerectificeerde tegels hebben voordelen. Heeft u vloeren die niet helemaal recht zijn? Selecteer dan de niet gerectificeerde tegels. De onregelmatigheden in de vloer zullen zo minder zichtbaar zijn.

Onderhoud keramische vloertegels 60×60 cm

Het onderhoud van keramische tegels is erg eenvoudig. De keramische vloertegels zijn gebakken op hoge temperaturen, waardoor de poriën zijn dicht gebrand.

Wekelijks onderhoud

Wij adviseren om uw vloertegels wekelijks te onderhouden met neutrale schoonmaakmiddelen (pH-waarde 7) zonder zuren en oliën. Middelen die oliën bevatten dienen vermeden te worden om meerdere laagjes te voorkomen op de vloertegels 60×60. Naast het gebruik van een neutraal schoonmaakmiddel adviseren wij om de vloer met water af te nemen, zodat de vloer weer zo goed als nieuw is. In de meeste gevallen is alleen warm water voldoende om de tegels schoon te maken en schoon te houden.

Bekijk onze vloertegels 60×60 in de showroom

Bij ons in de showroom is het mogelijk om de vloertegels 60×60 te bekijken. Kom gerust langs om het assortiment te bekijken. Klik hier om met ons in contact te komen! Geen tijd om bij ons langs te komen? Vraag dan nu een of meerdere sample tegels aan en bekijk thuis op je gemak wat je ervan vindt.

Advies nodig?

Neem snel contact op voor advies op maat!